Ruisvehnä uudistettiin

Kehitämme leivontaamme jatkuvasti ja pyrimme käyttämään tekniikoita joilla valmistuu parhas mahdollinen tuote teitä asiakkaitamme varten. Ruisvehnän leivonnassa vaihdoimme takaisin vanhempaan, perinteiseen leivontatekniikkaan jonka mahdollisti uudet leipomokoneet.

Ruisvehnäleivän valmistuksessa olemme ottaneet käyttöön ”vanhan” tekniikan. Uusi leipomo ja uudet koneet mahdollistavat perinteistä leivontaa. Leivän valmistukseen käytämme nyt aikaa paljon enemmän kuin ennen, aika annetaan hiivalle. Teemme taikinan ja jätämme sen lepäämään, hiiva aloittaa työnsä ja muodostaa taikinaan makuaineita, kaasuja ja muokkaa taikinasta parempaa kuin yksikään kone. Kun pitkään levännyt taikina leivotaan leiväksi ja paistetaan kypsäksi, saadaan maukas, täyteläinen ja hienorakenteinen leipä. Pitkä valmistusprosessi mahdollisti kuitupitoisuuden nostamisen, ruisvehnä on nyt runsaskuituista ( kuitua 6,4 %).
Uudistuksen myötä leivän koko on hieman kasvanut, painoa on nyt 290 g. Ruisvehnän saat kaupoista pakattuna uuteen pussiin. Paperipussi on uusinta tekniikkaa, sisältä todella ohuesti muovipinnoitettu ja näin leivän säilyvyys on parantunut.

 

Ruisvehnän tuoteseloste:

Ainesosat: Vesi, hiivaleipävehnäjauho, vehnäjauho, ruisjauho, täysjyvävehnäjauho, ruishiutale, kasvimargariini [osittain kovetettu kasvirasva, palmu, rypsi], sokeri, jodioitu suola (1,2%), d-vitamiini hiiva.

Ravintoarvo/100g
Energiaa 1124 kJ / 268 kcal
Rasvaa 4 g
-josta tyydyttyneitä 1,5 g
Hiilihydraattia 47,4 g
josta sokereita 1,7 g
Proteiinia 9,3 g
Ravintokuitua 6,4 g
Suolaa 1,4g
Jodia 33 µg
D-vitamiinia 0,8 µg
Laktoosia 0 g

0
Feed

Jätä kommentti