Tutustu lähileipomoosi

Aidosti Hämeenlinnalainen perheleipomo

Ossin Pulla Oy

Ossin Pulla Oy on hämeenlinnalainen perheleipomo jossa on leivottu hämäläisille ruokaleivät ja kahvipöydän herkut jo vuodesta 1982. Leipomo työllistää yhdeksän leipomoalan ammattilaista. Hätilässä teitä palvelee Ossin Pullan oma kahvila-myymälä. Lisäksi Ossin Pullan tuotteet löytyvät Cafe Kaurialan valikoimasta ja paikallisista marketeista.

Lähileipää ja paikallista pullaa

Perheleipomon perusti Aulangontielle Eila ja Raimo Tamminen 2.7.1982. Leipomo nimettiin tuolloin juuri leipuri-ammattikoulusta päässeen Ossi-pojan mukaan. Vuonna 1993 tehdyllä sukupolvenvaihdoksella vetovastuu yrityksestä siirtyi sisaruksille Ossi Tammiselle ja Tarja Lindellille. Tulipalon tuhottua leipomon Aulangontiellä tammikuussa 2014 siirsimme tuotantotilat Teollisuuskadulle Ratasniittyyn. Maukkaita lähileipomon leipiä ja pullia löytyy kaupoista Hämeenlinnasta, Turengista, Iittalasta ja Tervakoskelta. Lisäksi toimitamme aamuisin tuoreita herkkuja suurkeittiöille, kahviloille ja yritysasiakkaille. 

Käsityötä ja perinteitä 

Suurin osa leivonnasta on edelleen käsintyötä, jota teemme käyttäen perinteisiä reseptejä ja laadukkaita raaka-aineita. Miedosti happamat, hämäläiseen makuun sopivat ruisleivät ja limput leivomme perinteisesti käyttäen aitoa raskia eli hapanjuurta. Karjanpiirakatkin rypytämme käsityönä. Pääsiäiseksi teemme vanhanajan imellettyä ja uunissa hitaasti kypsytettyä mämmiä. 

Kahvila-myymälät 

Hätilän kahvila-myymälässä voit nauttia maukkaita ja tuoreita, oman lähileipomosi tuotteita paikan päällä tai ottaa mukaan kotiinviemisiksi. 

Jälleenmyyjät

Ossin Pullan tuotteita löydät Hämeenlinan ja lähialueiden hyvin varustelluista marketeista. Mikäli et löydä toivomaasi tuotetta hyllystä, esitäthän toiveesi kauppiaalle jotta voimme tuoda suosikkituotteesi lähelle sinua!

Lämpimästi tervetuloa maistelemaan uunituoreita lähileipomon leivonnaisia Ossin Pullaan!