Parhaat suolaiset ja makeat leivonnaiset arkeen ja juhlaan

Ravitsevat leivät ja sämpylät aamiaispöytään, herkulliset pullat, munkit ja wienerit kahvipöytään ja kaiken siltä väliltä leipoo Ossin Pulla! Uunituoreet, maukkaat leipomotuotteet myy Ossin Pullan kahvilat Hätilässä ja Kaurialassa, sekä lähikauppiaasi Hämeenlinnassa ja lähialueilla. Tutustu jälleenmyyjiin täällä.

Tummat leivät

Taatusti kotimainen, aidosti rukiinen.

Ruisleipämme on leivottu 100% kotimaisista jauhoista. Jos suolankin saisi suomesta, olisi kotimaisuus 100%! Happamuus on hämäläiseen makuun sopiva. 

Vaaleat leivät

Monipuolisia vaaleita leipiä leivotaan vehnän lisäksi mm. spelttistä, ohrasta, kaurasta ja ruis- ja vehnäjauhon sekoitteesta.

Sämpylät

Herkulliset sämpylät jokaiseen makuun! Leivomme sämpylöitä vehnästä, ohrasta, kaurasta ja rukiista, juustolla, siemenillä ja ilman. Löydä susoikkisi!

Suolaiset

Perinteikkäät, käsin rypytetyt riisi- ja perunapiirakat, pasteijat erilaisilla täytteillä, mehevät lihapiirakat ym. suolaiset herkut löydät täältä.

Lue lisää

Pullat

Tutustu maukkaiden pullien valikoimaan! Suositko perinteistä voipullaa, vai nautitko pullasi hillo- tai kreemitäytteellä? Meiltä löydät molemmat!

Munkit

Kukapa ei rakastaisi munkkeja! Sokerilla, hillolla, kermalla ja pomadalla. Mikä on sinun suosikkisi?

Viinerit

Mehevästä lehtitaikinasta, alusta loppuun käsityönä leipoen syntyvät herkulliset Ossin Pullan viinerit.

Kahvikakut

Mehevät kahvikakut ovat kahvipöydän kruunu!

Pitkot

Meiltä löydät herkulliset pitkot jokaiseen sesonkiin! Valitsetko perinteisen pullapitkon vai mehevän sesongin mukaisen täytepitkon?

Pikkuleivät

Parhaat piparit ja pikkuleivät arkeen ja juhlaan.

 

Lue lisää

Kysy lisää

Ota yhteyttä sivun alareunan yhteydenottolomakkeella tai soita 050 4079599 .